Vi vet hur viktigt det är att kunna ändra sitt utseende när man vill. Vi vill ge dig möjlighet att matcha dina bågar med varje tillfälle och alla dina favoritstilar. Därför designar vi kvalitetsbågar till ett rimligt pris som gör att du kontinuerligt kan uppdatera dina glasögon.

vi är jordnära

Har du någonsin undrat varför andra designglasögon kostar en mindre förmögenhet? Svaret är påfallande uppenbart – du betalar alltför många personer. Vi gillar att göra det enkelt. Vi låter dig inte betala för dyra licenser och återförsäljare. Det du vill ha är ju ändå design och tillverkning av hög kvalitet.

Our Story 2

det traditionella sättet

Our Story - The traditional way

Ace & Tates sätt

Our Story - The Ace & Tate way

vi värdesätter kvalitet

vi tillverkar framtida klassiker med en modern touch.

Vi tror att genuin design och hög kvalitet kan gå hand i hand med rimliga priser. Vårt Amsterdambaserade designteam producerar framtida klassiker, inte kortvariga flugor. Hantverket är lika viktigt som vår tidlösa design, och kvalitetsmaterial står i centrum för allt vi gör – så mycket att vi har döpt företaget efter det cellulosaacetat som de flesta av våra bågar tillverkas av: ett traditionellt material som är starkt, lätt och hållbart. Det är viktigt för oss att varje fas i tillverkningen och framtagningen av dina glasögon är unik, perfekt och utförd med det skarpaste öga för detaljer.


vi tar saker på allvar

Vi tror att bra design inte bara handlar om att se bra ut, utan också om att se klart. Oroa dig inte för att välja rätt tillval och ytbehandlingar bland det stora utbud som optiker gillar att skrämma dig med: vi har redan gjort researchen för dig. Specialisterna från vårt välkända laboratorium har valt det perfekta syntetiska glaset med alla ytbehandlingar du behöver. Vi använder samma högkvalitativa glas för alla våra bågar så att du inte får några kostsamma överraskningar i efterhand.

anti-reflexbehandling

Vi använder flera anti-reflexbehandlingar så att du får bästa möjliga syn genom dina optiska glasögon. Dessutom är det trevligt att andra också kan se dina ögon ordentligt.

repskydd

Alla glasögonanvändare är bekanta med den vaga, permanenta suddighet som uppstår när glasen repas. Det är rent deprimerande, så vi har utformat ett Ace & Tate-glas med anti-repbehandling som gör att du ser klart – även för dig som i likhet med oss använder glasögonen hela dagen, varje dag.

UV-skydd

För att skydda dina ögon från skador från solen förser vi alla våra solglasögon och optiska glasögon med UV-skydd som ger det känsliga ögonområdet ett extra skydd hela dagen.Ace & Tate Creative Fund

Creative Fund

Visste du att med varje par bågar som du köper från oss hjälper du en kreatör att förverkliga ett eget projekt?

Ace & Tate Creative Fund beviljar medel till nya och blivande kreatörer för att väcka briljanta idéer till liv. Den stöttar individer eller kollektiv som arbetar på alla möjliga ställen och i alla medier och som tar kreativa risker för att bryta ny mark.

Läs hela berättelsen om Ace & Tate Creative Fund här..

black is the new green

Vår kollektion Black Is The New Green är gjord av 100 % biologiskt nedbrytbart acetat. 70 % av dess föreningar kommer från naturliga källor. Materialet är en kombination av ättiksyra och cellulosa, en av de vanligaste organiska föreningarna i naturen som finns i bomull och cellulosafibrer.